Nieuw in de Eco Pop-up Store. Natuurlijke zonnebrillen van Ebbenhout met de verschillende tinten en de organische houtnerven zet jij de trend voor dit jaar

houten zonnebril

Rozen houten zonnebrillen zijn geschapen van de allerbeste kwaliteit hout en passend voor zowel vrouwen als mannen. Door de originele houtnerf is iedere zonnebril bijzonder. Alle Walnoothouten zonnebrillen zijn met de hand gemaakt en zijn veder licht van gewicht. Verder zijn alle zonnebrillen voorzien van polariserende glazen met de beste UV400 bescherming tegen zonlicht. Deze originele zonnebrillen zijn samengesteld uit verscheidene lagen gekleurd hout in verscheidene kleuren. Omdat elke zonnebril met de hand wordt gemaakt en door de diverse tinten en de organische houtnerf is elke houten zonnebril uniek.

 

 

Houten Zonnebril Wayfarer


Houten zonnebril Een zonnebril van donker bamboe hout Het bruine bamboe houten montuur samen met bruin gepolariseerde glazen is een prachtige zonnebril. Skateboardhouten zonnebrillen zijn van goede deugdelijkheid tegen een betaalbare prijs met eerbied voor de de natuur.

Het met zorg geselecteerde hout wordt gebruikt voor het frame van de houten zonnebril. De zonnebrillen hebben een organische look en zijn met de hand gemaakt. Iedere zonnebril is uniek door de karakteristieke nerven van het hout. Geen enkel montuur houten zonnebril is identiek. Montuur van Walnoothout in meerdere houtlagen. De natuur, de stilte, de elementen, de lucht van het seizoen en de frisse wind door de hoofdharen. De aarde is de geboorteplek van houten zonnebrillen. Geproduceerd van robuust bamboe hout, een paar (bestel) stukjes ijzer en de lenzen waar je de zon mee kunt weerstaan. Houten zonnebrillen maken jouw zomer fantastisch. Een trend die de komende jaren alle trends gaat inhalen. Een merk, vol gedrevenheid en innovatie. Een product, waar geen ander artikel aan kan tippen.

 

 

Kwaliteits zonnebrillen


De houten zonnebrillen staan voor deugdelijkheid en expressie! Deze zeer stijlvolle en unieke houten zonnebril is heeft een beperkte oplage en heeft biedt daardoor extra uniekheid. Dit betekent dat je er altijd bijzonder uit zal zien. De brillen zijn gemaakt van stevig Rozenhout en hebben gepolariseerde bruine lenzen. Daarbij zijn ze ook nog lichtwegend te dragen. Perfect voor op de strand. Vervolgens beschikt de zonnebril over een compleet uv-bescherming. De polarisatie maakt het aangenaam om met de bril auto te rijden, watersporten en andere activiteiten uit te voeren omdat de houten zonnebril blijft drijven. Verder zijn alle houten zonnebrillen voorzien van flexibele RSV scharnieren de poten zijn nauwelijks stuk te krijgen.

 

 

Bamboe zonnebrillen


Bamboe staat bekend om zijn vermogen om snel te groeien. Ook is bamboe is ook zeer licht van gewicht en sterk.

 

 

Zonnebrillen van skateboard hout


Een van de meest duurzame materialen is gebruikt skateboard hout. Deze brillen zijn gemaakt van hout dat bestaat uit meerdere laagjes. Vanuit het zijaanzicht is elke hout laag zichtbaar.

 

 

Ebbenhouten zonnebrillen


Dichte, fijn geweven, en zeer egaal is ebbenhout dat bekend staat om zijn gitzwarte kleur.

 

 

zonnebrillen


Eveneens gebruikt in muziekinstrument fabricage is beukenhout is van hoge deugdelijkheid en multi-purpose.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Nieuw in de Eco Pop-up Store. Natuurlijke zonnebrillen van Ebbenhout met de verschillende tinten en de organische houtnerven zet jij de trend voor dit jaar”

Leave a Reply

Gravatar